#60: Er jeg unormal som har følelser og seksuelle fantasier om terapeuten min?

Spør psykologen

#60
Jeg har følelser og seksuelle fantasier om terapeuten min?
Publisert: 15.01.2019

Tema denne episoden handler om å ha følelser og seksuelle fantasier om terapeuten sin. I tillegg skal vi høre om en som lurer på hva man kan gjøre for å hjelpe sin mor som sliter med depresjon, angst og PTSD.

En av lytterne spør:
Den siste tiden har jeg begynt å føle på følelser og tenke tanker jeg aldri hadde trodd skulle komme frem. Jeg tenker på terapeuten min hele tiden, savner han og det føles ut som at jeg er forelsket i han. Jeg har til og med seksuelle fantasier om han.

Terapeuten min er en eldre mann, ca 35 år ELDRE enn meg. Jeg er 29 år og i tillegg er jeg lesbisk. Jeg trenger sårt svar og ønsker svar på følgende:

  1. Er jeg unormal som tenker og føler dette? Hvorfor skjer det? Hva kan jeg gjøre med det? Vil det gå over?
  2. Er det slik at faktisk terapeuter også kan få slike tanker/følelser for klienten/pasienten sin? Da uavhengig av aldersforskjell, kjønn, legning osv. Hjertelig hilsen fra meg!

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#60
Jeg har følelser og seksuelle fantasier om terapeuten min?

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app