Finn styrken i deg selv

Mindfit gir deg teknikker som hjelper deg med å redusere stress, bli mer robust og øke hverdagsgleden.

Logo app store

Lag en humørlogg

Forstå hva som påvirker humøret ditt, og hva du kan gjøre for å få det bedre.

Loggfør aktiviteter

Fokuser på det du mestrer, og det du er takknemlig for. Det gjør deg mer robust og er din vei til glede.

Indre dialog

Øv opp selvmedfølelsen og positivt selvsnakk.

Bli kjent med ditt reaksjonsmønster

Få innsikt og øv på å endre hvordan du håndterer ulike situasjoner.

Sett mål

Bli mer motivert til å skape den endringen du ønsker deg.

Lær strategier som redusere stress

Ta en mental pause. Øv på å være mer tilstede her og nå.

Mindfit er utviklet av psykolog, og er basert på anerkjente
behandlingsmetoder som kognitiv terapi, positiv psykologi og EMDR.

Lag en humørlogg

Legg merke til hvordan du føler deg. Det hjelper deg med å forstå hva som påvirker humøret ditt, og hva du kan gjøre for å få det bedre.

Loggfør aktiviteter

Fokuser på det du mestrer, og det du er takknemlig for. Det gjør deg mer robust og er din vei til glede.

Indre dialog

Øv opp selvmedfølelsen og positivt selvsnakk.

Sett mål

Bli mer motivert til å skape den endringen du ønsker deg.

Bli kjent med ditt reaksjonsmønster

Ved å forstå hvilke vaner som hjelper deg og hvilke som holder deg tilbake kan du øve på hvordan du håndterer ulike situasjoner.

Lær strategier som reduserer stress

Ta en mental pause. Øv på å være mer tilstede her og nå. En pusteøvelse kan hjelpe til å roe ned nervesystemet, mens en avspenningsøvelse kan være til hjelp for spenninger i kroppen eller bekymringer.

Mindfit er utviklet av psykolog, og er basert på anerkjente behandlingsmetoder
som kognitiv terapi, positiv psykologi og EMDR.

Hvordan kan Mindfit hjelpe?

Mindfit app

Ved hjelp av anerkjente teknikker og metoder hjelper Mindfit deg til å få en bedre hverdag enten det handler om stressmestring, angst, depresjon eller å trene opp din mestringstro og selvfølelse.


Hjelper deg i gang

Tren på å bli mentalt sterkere
Bli mer robust

Å være mentalt sterk handler om hvilke tanker du har om deg selv og livet ditt. Om hvordan du takler motstand og stress. Du kan velge å møte dem eller unngå dem. 

I en travel hverdag er det lett å bli opptatt av alt det du ikke får til. Dårlig samvittighet, stress og negative tanker blir fort en del av hverdagen. Ofte er vi selv vår verste kritiker. Du kan trene på å utfordre dine tanker, og ikke snakke deg selv ned.

Du kan trene opp ditt tankemønster, indre dialog og troen på deg selv. Det gjør deg sterkere i møte med motgang. Fokuser på det du mestrer, og det du er takknemlig for, det vil hjelpe deg i løsning av dine utfordringer.

Positive minner fungerer som en buffer mot stress og negative tanker. Det gjør deg mer robust og påvirker måten du tenker og oppfører deg på. Det er din vei til glede.

Gjennom å forstå hvilke vaner som hjelper deg og hvilke som holder deg tilbake kan du selv trene på å holde riktig fokus, og nå målene du setter deg.

Bli kjent med deg selv.

Lær strategier for å redusere stress
Ta en mental pause

Hvilke mestringsstrategier bruker du når du er stresset eller møter en utfordring? Hvordan roer du ned? Hvordan du velger å se på deg selv og din tro på å mestre påvirker ditt reaksjonsmønster.

I Mindfit har vi samlet ulike teknikker du kan benytte når du er stresset eller står i en utfordrende situasjon.

Du kan øve på å være mer tilstede her og nå. En pusteøvelse kan hjelpe til å roe ned nervesystemet, mens en avspenningsøvelse kan være til hjelp for spenninger i kroppen eller bekymringer.

Mindfit viser deg hvordan!

 

Artikler, podcast og videoer.

Kunnskap og innsikt
Praktiske råd og teknikker

Over 100 podcast-episoder og artikler med lærerike og praktiske råd om hvordan hjelpe deg selv. Psykologen vår Janne Ekeberg Amundsen svarer på spørsmål og gir konkrete råd og øvelser om hvordan få bedre livskvalitet.

Om stressmestring, selvfølelse, tankemønster, livskrise, grubling, dårlig, samvittighet, negative tanker, depresjon, angst, tidsklemma, takknemlighet og positiv psykologi og mye mer. 

Prøv gratis!

Last ned Mindfit app

Tren opp ditt tankemønster og positivt selvsnakk.

Logo app store

Tilbakemeldinger om Mindfit

Tilbakemeldinger

Tea Agerup
Jeg anbefaler Mindfit til både venner og pasienter i min kliniske praksis som psykolog. Den kan hjelpe folk igjennom slitsomme faser eller med lettere...

Les mer
Tea Agerup
Psykologspesialist
Jeg anbefaler Mindfit til både venner og pasienter i min kliniske praksis som psykolog. Den kan hjelpe folk igjennom slitsomme faser eller med lettere problemer som konsentrasjonsvansker eller motivasjonsvansker i hverdagen. I forhold til de som sliter med psykiske problemer som angst, depresjon eller utbrenthet fungerer den som en utmerket støtte utenfor terapitimene. I terapi er det egenarbeid som teller, og appen er flott innrettet til nettopp denne biten. Man kan også bli nysgjerrig på elementene som ligger i appen og fordype seg videre med for eksempel mindfulness, EMDR og kognitiv terapi.
Tea Agerup
Tea Agerup
Psykologspesialist
Ove Heradstveit
Jeg har sett på og vurdert mange apper over en periode, og synes at deres app skiller seg ut fra veldig mange andre apper...

Les mer
Ove Heradstveit
Psykolog og eier av nettportalen hjelptilhjelp.no
Jeg har sett på og vurdert mange apper over en periode, og synes at deres app skiller seg ut fra veldig mange andre apper på en positiv måte. Jeg har tro på at Mindfit kan være veldig nyttig for mange, da den åpner opp for mestringsperspektiv samtidig som den bidrar til at man kjenner seg forstått og anerkjent i forhold til de problemene som man registrerer inn. Dermed blir det som dere sier en «mini-psykolog».
Ove Heradstveit
Ove Heradstveit
Psykolog og eier av nettportalen hjelptilhjelp.no
Marit Pettersen
Mindfit-appen har vært et verktøy i hverdagen som har vært til god hjelp for meg. Til å holde fokus på det positive når jeg...

Les mer
Marit Pettersen
Trondheim
Mindfit-appen har vært et verktøy i hverdagen som har vært til god hjelp for meg. Til å holde fokus på det positive når jeg har stått overfor utfordringer som har vært krevende. Den er alltid med og kan tas frem som en støttespiller når behovet melder seg. Der kan man samle de gode erfaringene og påminningene om at en er på rett vei. Om man ikke alltid husker på å registrere tingene der og da, får man alltid en liten reminder når telefonen slås på og appen dukker opp. I tillegg til å ha appen på telefonen har jeg også “likt” Mindfit på Facebook, og der har jeg hatt stor glede av det som legges ut. Mange gode og nyttige lenker til artikler som alle og enhver kan ha god nytte av i hverdagen for å oppnå en god livskvalitet.
Marit Pettersen
Marit Pettersen
Trondheim
Google play
Great app Excellent. I love the ideas behind this app. I went to a psychologist many years ago and what...
Les mer
Fra Google play
Great app Excellent. I love the ideas behind this app. I went to a psychologist many years ago and what he showed about keeping a diary to change my thought patterns is basically contained in this app.
Google play
Fra Google play
Mann, skien
Denne appen er egentlig svaret på mange problemer jeg har hatt hele livet. Jeg går så ofte i «skammekroken» og angrer på så mange...

Les mer
Mann, 35 år
Skien
Denne appen er egentlig svaret på mange problemer jeg har hatt hele livet. Jeg går så ofte i «skammekroken» og angrer på så mange rare ting jeg sier og gjør mot andre. Jeg tenker så ofte: Jeg er jo så rar… Men nå får jeg snudd trenden med å rette fokuset på bra ting. Jeg har prøvd psykologer, gruppeterapi, kurs, sjelesorgssamtaler, venner, selvinnsikt, selvanklage og skam.. gått grundig i meg selv så mange ganger! Uten å komme noen vei. Mindfit forteller meg ikke hvor bra jeg er, hvor verdifull jeg er… eller fasiten på hvem jeg skal være. Den bare hjelper meg å hjelpe meg selv til å se at jeg duger. Både som venn, arbeidstaker og medmenneske.
Mann, skien
Mann, 35 år
Skien
Mindfit app