Vilkår og betingelser

Disse vilkårene gjelder for alle besøkende, brukere og andre som har tilgang til eller bruker våre produkter og tjenester. Der det står «deg» eller «din» i denne erklæringen, betyr dette enten deg eller personer som handler på vegne av deg. Der det står «vi», «oss» eller «våre», betyr dette Mindfit AS.

Ved å benytte våre produkter og tjenester godtar du disse vilkår og betingelser. Dersom du ikke godtar disse betingelsene ber vi deg om ikke å bruke våre produkter og tjenester.

Personvern

Se vår personvernerklæring på hvordan vi bruke og samler inn informasjon fra våre brukere. Du samtykker i at din bruk av våre produkter og tjenester er underlagt våre personvernregler.

Endringer

Vi kan oppdatere våre personvernregler og vilkår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye på denne siden, og er effektive når de er publisert her.

Ansvarsfraskrivelse

Tjenestene og alle produkter er levert og gjort tilgjengelige “Som-den-er”. Din tilgang til og bruk av tjenestene eller innholdet er på egen risiko. Du forstår og godtar at Tjenestene leveres til deg på en “Som-den-er” og “Som-tilgjengelig” for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noen slag.

Mindfit er ment som hjelp til selvhjelp

Mindfit app er et selvhjelpsverktøy som ikke erstatter behandling hos psykolog. Verktøyet er ment å være en guide og motivator, slik at du lettere klarer å gjennomføre endringene du har bestemt deg for å gjennomføre.

Du forstår og godtar at våre produkter og tjenester ikke er ment, designet eller laget for å diagnostisere eller behandle noen tilstand eller sykdom, eller være en erstatning for profesjonell medisinsk behandling.

Ikke bruk tjenestene mens du kjører eller utfører andre oppgaver som krever oppmerksomhet og konsentrasjon. Du forstår og godtar at du er eneansvarlig for din bruk av tjenestene.

Kjøp og betaling av Mindfit app

Du kan kjøpe Mindfit app gjennom en engangsbetaling eller et måndelig og/eller årlig abonnement.

Mindfit app kjøpes og lastes ned via AppStore og Google play. Alle betalinger administreres og gjøres gjennom appleverandøren. Du administrere dine kjøp der og godtar deres vilkår og betingelser før du kjøper Mindfit app.

Mindfit samler ikke inn personlig informasjon om deg som bruker av mobilapplikasjonen Mindfit app. All informasjon du registrerer, blir kun lagret på din mobiltelefon, og vi har ikke innsyn i hvem du som bruker av applikasjonen er.

Når du bruker vår mobilapplikasjon:

 • Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg
 • Du blir ikke bedt om å registrere deg for å bruke våre tjenester
 • Personlig informasjon i denne sammenheng betyr identifiserbar informasjon om en person.

Kjøp og abonnementer

Du som bruker Mindfit kan få tilgang til produktet på tre måter:

 1. Gjennom et gratis program som gir begrenset tilgang
 2. Gjennom betalt abonnement som gir tilgang til alt innhold. Du har tilgang til Mindfit så lenge abonnementet ditt er aktivt og løpende. I forbindelse med abonnementet kan vi tilby gratis prøveperiode i tilknytning til abonnementet.
 3. Gjennom en engangsbetaling, som gir ubegrenset tilgang til alt innhold.

Abonnementer fornyes automatisk til du sier opp og avslutter abonnementet

Alle beløp skal betales og belastes:

 • for engangskjøp på det tidspunktet du bestiller; og for månedlige eller årlige abonnementer, i begynnelsen av abonnementet
 • hvert abonnement fornyes automatisk for en ekstra periode som er like lang som den utløpende abonnementsperioden til du avslutter det ved hjelp av betalingsinformasjonen du har oppgitt.
 • Du må avbryte ditt månedlige eller årlige abonnement før det fornyes for å unngå fakturering for neste abonnementsperiode.
 • Du kan når som helst si opp fornyelsen av abonnementet hos appleverandøren.
 • Du vil ikke motta refusjon for gebyrene du allerede har betalt for din nåværende abonnementsperiode, og du vil fortsette å motta de bestilte tjenestene til slutten av den nåværende abonnementsperioden.

Endringer i priser

Mindfit forbeholder seg retten til når som helst å endre prisene for abonnementer. Du vil bli varslet på forhånd om at slike endringer trer i kraft.

 • Endringer i priser vil ikke gjelde med tilbakevirkende kraft og vil bare gjelde for abonnementsfornyelse, etter at endrede priser er kommunisert til deg.
 • Hvis du ikke er enig i endringene kan du velge å ikke fornye abonnementet.
 • Du må selv avslutte abonnement hos din appleverandør.

Fremtidig funksjonalitet og oppdateringer

Du samtykker i at kjøpene dine ikke er betinget av levering av fremtidig funksjonalitet eller funksjoner.

Disse vilkårene er inngått mellom deg og Mindfit, og ikke med appleverandøren. Mindfit er eneansvarlig for innholdet og fremtidig funksjonalitet i appen.

Åndsverk

Tjenesten og dens opprinnelige innhold, funksjoner og funksjonalitet er og vil forbli den eksklusive eiendommen til Mindfit AS og deres lisensgivere. Tjenesten er beskyttet av opphavsrett, varemerke og andre lover i både Norge og utenlandske land.

Vårt varemerker kan ikke brukes i forbindelse med noen produkter eller tjenester uten skriftlig samtykke fra Mindfit AS.

Lenker til andre sine nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av Mindfit AS. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted.

Mindfit AS har ingen kontroll over, og påtar seg ikke ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester. Du aksepterer at Mindfit AS ikke direkte eller indirekte er ansvarlig for skader eller tap som er påstått å være forårsaket i forbindelse med bruk av slikt innhold, varer eller tjenester.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser vilkårene og personvernreglene til tredjeparts nettsteder eller tjenester du besøker.

Gjeldende lov

Disse vilkårene skal styres og tolkes i samsvar med norsk lov.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål vedrørende våre vilkår og betingelser kan du kontakte oss:

Mindfit AS
Harald Gilles veg 6B
7052 Trondheim, Norge
E-post: mindfit@mindfit.no

 

 

Mindfit app
Mindfit app