Nye Mindfit er lansert

Vi er stolte over at vi nå er i mål med en helt ny versjon av Mindfit app.

Mindfit er oppgradert med ny teknologi, nytt design, nye funksjoner og flere teknikker som kan hjelpe deg med å redusere stress i en travel hverdag.

I utviklingen av den nye versjonen har vi har tatt tilbakemeldinger fra våre brukere på alvor, og gjort tilpasninger som vi håper du også vil like.

Ved hjelp av anerkjente teknikker og metoder hjelper vi deg til å få en bedre hverdag enten det handler om stressmestring, angst, depresjon eller å trene opp din mestringstro og selvfølelse.

Slik kan Mindfit hjelpe:

  • Gir økt selvtillit og større tro på deg selv
  • Gjør deg mer fornøyd og fremmer trivsel
  • Hjelper deg med å håndtere motgang
  • Reduserer negative tanker og følelser
  • Reduserer stress, depresjon og angst
  • Forbedre søvnkvaliteten

Mindfit er utviklet av psykolog, og basert på anerkjente behandlingsmetoder som kognitiv terapi og positiv psykologi, i tillegg til generell kunnskap som finnes fra psykologifaget. Les mer om Mindfit app

FUNSKJONER I MINDFIT

Loggfør fine opplevelser: Fokuser på det du mestrer, og det du er takknemlig for. Positive minner fungerer som en buffer mot stress og negative tanker. Det gjør deg mer robust og er din vei til glede.

Lag en humørlogg: Legg merke til hvordan du føler deg. Det hjelper deg med å forstå hva som påvirker humøret ditt, og hva du kan gjøre for å få det bedre.

Sett mål, og bli kjent med reaksjonsmønsteret ditt: Bli mer motivert til å skape den endringen du ønsker deg. Når du forstår hvilke vaner som hjelper deg kan du bruke det aktivt for å nå målene du setter deg.

Lær strategier for å redusere stress: Gjennom Mindfit lærer du deg en rekke ulike mestringsstrategier som du kan bruke når du er stresset eller befinner deg i vanskelige situasjoner.

Mindfit versjoner

Mindfit ble lansert første gang i 2014. Den første utgaven av Mindfit vil fases ut i løpet av året 2024.

Overføre innhold
Dessvere er det ikke mulig å overføre innholdet fra den gamle appen til den nye da det er ulik teknologi.

Er du eksisterende kunde med gammel versjon?
Ta kontakt med oss ​​ved å sende e-post til mindfit@mindfit.no og legg ved kvittering med kjøpsbekreftelse, så gir vi deg et spesialtilbud.

Prøv Mindfit gratis i 7 dager.

Prøv gratis!

Last ned Mindfit app

Tren opp ditt tankemønster og positivt selvsnakk.

Logo app store
Mindfit app