#83: Om utfordringer i forhold og manglende sexlyst
Publisert: 16.04.2020

Denne gang har vi besøk av psykolog Ellinor Ellingsen. Hun er ekspert på parterapi. Her får du høre mer om utfordringer i forhold, savn og manglende sexlyst

En av lytterne spør:
Jeg og samboeren har vært sammen i mange år. I november gjorde jeg det slutt grunnet mangel på god kommunikasjon. Jeg trenger noen som kan uttrykke sine følelser, behov og som ser meg. Føler vi lever i et vennskapelig forhold.

Sexen og lysten fra min side er fraværende. Jeg har dessverre valgt å være utro mot han. Samboeren ønsker å fortsette forholdet selv med viten om utroskapen. Jeg får derimot ikke til å si konkret hva jeg vil. For det er ting ved forholdet som ikke har vært bra på mange år.

Jeg syns det er vanskelig å vite hvilken vei jeg skal ta? Syns slike valg er ufattelig vanskelig og har alltid slitt med det. Hjelp, trenger råd!

Hør rådene til Janne, Ellinor & Nils

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app