#91: Hvordan komme ut av et dårlig mønster?

Spør psykologen

#91
Hvordan komme ut av et dårlig mønster?
Publisert: 02.11.2020

Som vanlig svarer vi på to spørsmål.

Denne episoden handler om aldri å hatt kjærlighetsforhold, og selektiv mutisme.

Hei,
Jeg har aldri har noe seksuelt eller kjærlighetsforhold. Når jeg var tenåring var jeg frempå med jenter men det ble ikke noe annet enn interesse både fra jentene og meg. Har aldri blitt noe mer. Og nå sliter jeg veldig med å både prate og være meg selv uten alkohol med damer jeg ikke kjenner veldig godt.

De gangene jeg prater blir jeg nervøs og angrer på alt jeg har sagt dagen etter. Dette blir bare verre og verre og jeg begynner å forberede meg på et liv alene. Hvordan kommer jeg meg ut av dette mønsteret, og trenger jeg noe hjelp? Har tenkt at jeg har litt sosial angst. Har mange venner som gjerne hjelper meg.

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#91
Hvordan komme ut av et dårlig mønster?

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app