#2: Kan man bli verre av å gå i terapi?

Spør psykologen

#2
Kan man bli verre av å gå i terapi?
Publisert: 21.05.2015

Denne episoden handler om angst og om man kan bli verre av å gå i terapi? I tillegg spør en av lytterne om hva hun skal gjøre fordi sønnen ikke liker faren sin.

Hør rådene til Janne & Nils.

Spørsmål 1:
Jeg sliter veldig med helseangst og panikkangst. Har gått i behandling hos psykolog i litt mer enn 3 år nå, kognitiv terapi. Jeg føler at jeg ikke blir bedre heller verre. Jeg ser at en del har blitt bedre, men ikke noe når det gjelder angsten. Den er så forferdelig fysisk, og jeg tror ofte at jeg holder på å bli gal, føler at jeg mister fotfeste. Kan man bli verre av å gå i terapi?

Spørsmål 2:
Jeg har en sønn på 5 år som er ekstremt opptatt av meg, skal helst sitte oppå meg og ha oppmerksomheten min hele tiden. Han liker ikke faren sin, selv om han er verdens snilleste og mest omtenksomme pappa. Slik har det alltid vært, vi har sagt at det sikkert er en fase som vil gå over, men det blir bare verre.

Hvordan “overbeviser” vi han om at han egentlig har en ganske ålreit pappa?

Spør psykologen

#2
Kan man bli verre av å gå i terapi?

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app