#89: Hvordan håndterer man følelsen av å ikke finnes?

Spør psykologen

#89
Hvordan håndterer man følelsen av å ikke finnes?
Publisert: 17.09.2020

Denne episoden handler om tomhet og følelsen av å ikke finnes. I tillegg lurer en av lytterne på om man kan avslutte kjæresteforhold fordi man er deprimert.

Som vanlig svarer vi på to spørsmål.

Hei,
Hvordan håndterer man følelsen av å ikke finnes? Jeg synes det er en vanskelig følelse og håndtere, da uansett hva jeg jeg gjør eller tenker så kjennes det ut som jeg ikke gjør det eller ikke tenker det. Og siden det er ingenting jeg opplever og ingenting som skjer uavhengig av hva jeg gjør, kjennes det ut som det ikke er noe poeng å gjøre noe i det hele tatt.

Dette gjør at jeg blir enda mer passiv, deriblant fordi jeg føler at jeg fremdeles er passiv selv om jeg gjør noe. Hvorfor skal jeg gjøre noe som helst, når jeg ikke kjenner at jeg gjør noe som helst?

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#89
Hvordan håndterer man følelsen av å ikke finnes?

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app