#95: Om mareritt og søvnvansker

Spør psykologen

#95
Om mareritt, søvnvansker og usikkerhet i nære relasjoner
Publisert: 12.02.2021

I denne episoden svarer vi på tre spørsmål.

Tema handler om søvnvansker, om å ha mareritt og usikkerhet i nære relasjoner.

En av lytterne spør:

Hei,
Jeg er en mann i tredveårene som er veldig usikker på nære relasjoner. Så fort jeg blir forelsket oppstår det sterk angst, jeg blir veldig usikker, og ender noen ganger opp med å selvskade.

Jeg har diagnosen personlighetsforstyrrelse og føler nok mye veldig sterkere enn andre. Jeg er lei av å føle meg ute av stand til å håndtere disse tingene. Jeg skulle så gjerne vært den sterke for noen, men føler meg mest som en byrde, spesielt i forhold. Hva kan jeg gjøre for å starte med og bygge opp en robusthet?

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#95
Om mareritt, søvnvansker og usikkerhet i nære relasjoner

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app