#54: Om vanskelige relasjoner med foreldre og om indre dialog
Publisert: 28.09.2018

Tema denne episoden handler om å bli utsatt for psykisk og fysisk vold fra foreldre og om stemmehøring.

En av lytterne spør:
Jeg har gjennom livet i større og større grad fått en økende grad av indre dialog.

Det har nå kommet så langt at jeg ofte har 2, 3, og 4 konkrete stemmer i hodet som diskuterer med meg, er slem mot meg og ikke vil meg vel. Det meste av det som sies er av det ubehagelige slaget og ikke av positiv art.

Mitt spørsmål blir da:

  • Hvor går skillet mellom schizofreni og indre dialog?
  • Hvor ille skal det være og hvor stor negativ effekt skal det ha før man søker profesjonell hjelp for å klare å snu trenden og kanskje til og med få justert ned det negative i stemmene til et fornuftig nivå?

Hør rådene til Janne & Nils

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app