#31: Om mobbing, ensomhet og kjærlighet
Publisert: 15.08.2017

Denne episoden handler om mobbing, ensomhet og kjærlighet

En av lytterne spør:
Jeg er en mann på snart 50 år. Jeg har slitt med mobbing, på skole, men dessverre også på arbeidsplassen i voksen alder. Vider opplever jeg ikke at kvinner ønsker noe mer en bare vennskap, så det er en stor ensomhet jeg lever med. Jeg har nå vært hos tre psykologer, og en gestalt-terapaut. Jeg opplever dessverre ikke at dette hjelper

…Siden selvtilliten, ikke er særlig høy, sliter jeg med å argumentere, for meg selv. Dette utnyttes av mobberne. Det gjelder også ovenfor damer, jeg sliter med å finne noe å snakke om, og ofte blir jeg bare høflig avvist, eller de bare snur ryggen til. Dette er blitt veldig vondt og vanskelig, og jeg har utviklet depresjon.

Jeg har prøvd piller, begynt å trene, prøvd psykologer, leger osv. Jeg opplever at den beste delen av livet mitt har blitt ødelagt, og jeg ser ikke løsninger. Det er et enormt negativt tankekjør, og jeg kan vel ikke si at jeg har følt skikkelig glede de siste 20 årene. Finnes det noe alternativer som jeg kan prøve?. Jeg har sett på coatching, hypnose, datingeksperter… men er usikker på dette…

Hør rådene til Janne og Nils.

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app