#53: Om stress i arbeidsliv og utbrenthet som mor

Spør psykologen

#53
Om stress i arbeidsliv og utbrenthet som mor
Publisert: 01.09.2018

Tema denne episoden handler om stress i arbeidsliv og utbrenthet som mor.

En av lytterne spør:
Jeg har alle tegn på utbrenthet, ikke på jobb, men som mor! Jeg alene med tre barn, og eldste har Asperger. Før elsket jeg å være sammen med barna, jeg lekte med dem, laget sunn mat, var kreativ og fant på mye gøy med dem. Nå har jeg mistet all energi.

Kan man bli utbrent som foreldre? Hvordan kan man komme seg ut av denne negative spiralen?

Som vanlig svarer vi på to spørsmål.

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#53
Om stress i arbeidsliv og utbrenthet som mor

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app