#39: Om anorexi og dårlig selvfølelse

Spør psykologen

#39
Om anorexi og dårlig selvfølelse
Publisert: 22.12.2017

Tema denne episoden handler om anorexi og dårlig selvfølelse.

En av lytterne spør:
Jeg sliter ekstremt med dårlig selvfølelse. Jeg går konstant rundt og tenker hva andre venner og bekjente tenker om meg og alt jeg har sagt. Når jeg har vært med en gruppe mennesker, kan jeg spille hele møtet om igjen i hodet, og ende med ” æsj, så teit du er”. Det er ufattelig slitsomt som dere sikkert forstår.

Jeg vil så veldig gjerne av og til bare kunne tenke ” samme faen”. Når ting virkelig er samme faen. Jeg kontakter dere fordi jeg gjerne vil ha noen tips og veiledning, jeg går snart på veggen. Jeg kommer til å ødelegge for meg selv, hvis ikke jeg begynner å endre tankemønster.

Hør rådene til Janne & Nils.

Spør psykologen

#39
Om anorexi og dårlig selvfølelse

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app