Mindfit på kveldsåpent
Publisert: 7 okt, 2014

I forrige uke ble vi invitert til NRK P1, Kveldsåpent av programleder Hilde Zahl for å snakke om Mindfit app. I opptaket kan du høre nærmere om ideen og bakgrunnen for Mindfit, og litt om gründerlivet og hvordan Mindfit app kan hjelpe.

Hør opptaket, del 1 og 2 under:

Vårt mål er å øke livskvaliten til folk flest slik at du får en bedre hverdag.

Livskrise ga ideen

Ideén til Mindfit kom etter at Hilde var gjennom en tøff periode, og trengte motivasjon til å endre tankemønster, flytte fokus og sette grenser. Etter hvert som hun lærte seg metoder og teknikker som fungerte for henne, oppdaget hun at man med enkle grep kan oppnå store endringer – bare man blir bevisst på hvordan vi selv reagerer i utfordrende situasjoner. Hilde ble så inspirert og ønsket å lage et verktøy som flere kunne ha nytte av.

Mindfit er utviklet i samarbeid med medgründer og søsteren Janne Ekeberg Amundsen, som er en erfaren psykologspesialist med spesiell kompetanse på traumer og kriser. Hun ser fra sin praksis at folk må vente lenge for å få hjelp, og ikke alle får det. Gjennom Mindfit ønsker hun å bidra med sin erfaring og kunnskap for å kunne hjelpe enda flere, raskere.

Les mer om Mindfit app

Prøv gratis i 7 dager!

Last ned Mindfit app

Tren opp tankemønster ditt, bli mer robust og øk hverdagsgleden.

Logo app store
Mindfit app