Tips til selvhjelp

Du spør om det du lurer på. Psykologen vår svarer deg.

#90 Om aldri å ha hatt noe seksuelt forhold og selektiv mutisme

Spør psykologen, episode 90

Denne episoden handler om aldri å hatt noe seksuelt eller kjærlighetsforhold, og selektiv mutisme.

En av lytterne våre spør:

Jeg har aldri hatt noe seksuelt eller kjærlighetsforhold. Når jeg var tenåring var jeg frempå med jenter men det ble ikke noe annet enn interesse både fra jentene og meg. Og nå sliter jeg veldig med å både prate og være meg selv uten alkohol med damer jeg ikke kjenner veldig godt.

De gangene jeg prater blir jeg nervøs og angrer på alt jeg har sagt dagen etter. Dette blir bare verre og verre og jeg begynner å forberede meg på et liv alene. Hvordan kommer jeg meg ut av dette mønsteret, og trenger jeg noe hjelp?

Som vanlig svarer vi på to spørsmål.

Hør rådene til Janne & Nils


Har du spørsmål til vår neste sending?

Kom ikke ditt spørsmål med? 

Vi har registrert alle innsendte spørsmål, og kanskje kommer det med i neste sending.


Mindfit hjelper deg å flytte fokus! Last ned nå: på App Store / på Google play