#47: Om å leve med en diagnose og kronisk sykdom

Spør psykologen

#47
Om å leve med en diagnose og kronisk sykdom
Publisert: 09.05.2018

Denne episoden handler om schizoid personlighetsforstyrrelse og det å leve med en kronisk sykdom

Vi svarer som vanlig på to spørsmål. 

En av lytterne spør:
Jeg er en jente på 25 år og har i mange år slitt med depresjon og angst. Jeg har vært i samtaler med psykiater de siste månedene og fått diagnosen: schizoid personlighetsforstyrrelse.

Jeg har lest litt om det på nett og har nå ikke mulighet til å tenke på noe annet, jeg er per dags dato på venteliste hos psykiateren da vedkommende anbefalte regelmessige samtaler for å kunne håndtere dette.

Psykiateren regnet med minst 6 mnd ventetid før vi kunne starte opp. Nå er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre, hvordan skal jeg kunne komme meg gjennom disse 6 mnd, og hvordan skal jeg kunne leve livet mitt som vanlig når jeg faktisk har fått en diagnose jeg ikke kan slutte å lese om?

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#47
Om å leve med en diagnose og kronisk sykdom

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app