#33: Om vennskapssorg, grubling, angst og bekymringer

Podcast

#33
Om vennskapssorg, grubling, angst og bekymringer
Publisert: 18.09.2017

En ung kvinne skriver til oss at hun sliter med vennskapssorg. 

Hun sitter alene i helgen, slik som alle helger etter nok et havarert vennskapsforsøk. Hun møter en interessant person og ser frem til et vennskap for livet. Men det blir aldri noe mer enn et treff. Hun forstår ingenting.

I tillegg skal vi høre om ei som går rundt med en angst og bekymring om at andre folk snakker stygt om henne. 

Jeg har tatt noen valg som kan rettferdiggjøre at noen snakker meg ned, men angsten og bekymringen er tidvis altoppslukende. Jeg har alltid hatt lavt selvbilde og bekymret meg om hva andre mener om meg.

Kan dere hjelpe?

Hør rådene til Janne & Nils.

Podcast

#33
Om vennskapssorg, grubling, angst og bekymringer
Mindfit app