#20: Hvordan kan man komme over kjærlighetssorg?

Spør psykologen

#20
Hvordan kan man komme over kjærlighetssorg?
Publisert: 19.12.2016

Lytterne spør – psykologen svarer deg: 

Tema denne episoden handler om utroskap og hvordan komme over kjærlighetssorg å klare og åpne opp hjertet igjen.

En av lytterne spør:
Hvordan kan man komme over kjærlighetssorg? Hvordan skal jeg klare å åpne opp hjertet mitt igjen og gjøre meg sårbar og gjøre meg tilgjengelig for enda flere mulige skuffelser? Jeg har ikke lyst til å leve alene lenger og til tider føler jeg meg svært ensom, men tanken på å bli såret igjen gjør meg nedfor og trist.

Mange ubesvarte spørsmål, håper kanskje dere kan svare?

Hør rådene til Janne og Nils.

Spør psykologen

#20
Hvordan kan man komme over kjærlighetssorg?

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app