#78: Om å ikke være god nok og manglende sexlyst

Spør psykologen

#78
Om å ikke være god nok og manglende sexlyst
Publisert: 14.12.2019

Denne episoden handler om å ikke være god nok når man går i terapi og manglende sexlyst

Vi svarer som vanlig på to spørsmål.

En av lytterne spør:
Samboeren min har ikke sexlyst lengre. Hun virker også sliten og sover mye når hun kommer hjem fra jobb. Legen har ikke funnet noe galt fysisk. Vi har også vært gjennom en prosess med prøverør i forsøk på å få barn uten å lykkes.

Det er vanskelig å prate med henne om følelser. Hun blir sint og stenger meg ute, derfor vet jeg ikke hvordan jeg kan komme inn på henne. Jeg er lei av å komme hjem fra jobb, spise middag og legge meg igjen akkurat som om noe ikke er galt.

Kan dere hjelpe meg?

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#78
Om å ikke være god nok og manglende sexlyst

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app