#63: Live podcast om psykopati og blackout

Spør psykologen

#63
Live podcast om psykopati og blackout
Publisert: 28.02.2019

Denne episoden har vi spilt inn på Trondheim Camping. Episoden handler om psykopati og blackout.

En av lytterne spør:
Jeg er en mann i midten av 20 årene. I slutten av 2015 møtte jeg en psykopat. Jeg utviklet kort tid etter siste møte alvorlig depresjon og var følelsesnummen i 10 mnd. Nå vet jeg veldig mye om psykopati, men opplever at få folk kan noe om riktig behandlig etter en slik opplevelse.

Jeg har tenkt å ta opp EMDR terapi etter å ha lest boken «The Body Keeps The Score». Har ikke turt å snakke med psykolog om det før nå og føler meg klar for dette.

Sliter med tillit til mennesker, litt sosial angst og skjelving i hender og rødming i fjeset rundt visse mennesker av samme kjønn som psykopaten. Har dere tips til behandling og hvordan skal jeg gå frem?

Hør rådene til Janne & Nils

Spør psykologen

#63
Live podcast om psykopati og blackout

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app