#23: Om parforhold og det å finne tilbake til hverandre fysisk

Spør psykologen

#23
Om parforhold og finne tilbake til hverandre
Publisert: 12.02.2017

Tema denne episoden handler om parforhold og det å finne tilbake til hverandre fysisk. I tillegg spør ei oss om det er mulig at det å være slem går i arv?

En av lytterne spør:
Hei, Jeg er en kvinne i slutten av 20-årene som er i et langvarig forhold med en mann som jeg har et barn sammen med. Vi har hatt mange utfordringer de siste årene med vanskelig økonomi, arbeidsledighet, familieproblemer og sykdom.

Jeg har slitt mye med angst og depresjon, noe jeg får behandling for. Til tross for dette har vi det fint sammen og jeg mener at vi klarer å skape et trygt og godt hjem for vårt barn.

Problemet er at jeg hele tiden tar meg selv i lengte etter noe annet og det er vanskelig å se for seg at vi skal leve resten av livet sammen. Vi ler mye og krangler lite, men den fysiske tiltrekningen er dessverre helt fraværende. Kan vi finne tilbake til hverandre på den måten?

Hør rådene til Janne og Nils.

Spør psykologen

#23
Om parforhold og finne tilbake til hverandre

Endre tankemønster?

Last ned Mindfit

Prøv gratis.  Last ned fra App Store eller Google Play!

Mindfit app