Tips til selvhjelp

#83 Om utfordringer i forhold, savn og manglende sexlyst

Spør psykologen, episode 83

Denne gang har vi besøk av psykolog Ellinor Ellingsen. Hun er ekspert på parterapi. Her får du høre mer om utfordringer i forhold, savn og manglende sexlyst

En av lytterne spør:

Hei,
Jeg og samboeren har vært sammen i mange år. I november gjorde jeg det slutt grunnet mangel på god kommunikasjon. Jeg trenger noen som kan uttrykke sine følelser, behov og som ser meg. Føler vi lever i et vennskapelig forhold. Sexen og lysten fra min side er fraværende. Kjenner at jeg kvier meg hvis han prøver å ta på meg på en seksuell måte. Jeg har dessverre valgt å være utro mot han. Og han jeg har valgt å gjøre det med er ikke ute av bildet for min del ennå heller, tenker mye på han og kjenner en sterk tiltrekning. Selv om det kapittelet er rimelig rotete også.

Samboeren ønsker å fortsette forholdet selv med viten om utroskapen. Jeg får derimot ikke til å si konkret hva jeg vil. For det er ting ved forholdet som ikke har vært bra på mange år. Jeg syns det er vanskelig å vite hvilken vei jeg skal ta? Syns slike valg er ufattelig vanskelig og har alltid slitt med det. Hjelp, trenger råd!

Hør rådene til Janne, Ellinor & Nils


Har du spørsmål til vår neste sending?

Kom ikke ditt spørsmål med? 

Vi har registrert alle innsendte spørsmål, og kanskje kommer det med i neste sending.


Mindfit hjelper deg å flytte fokus! Last ned nå: på App Store / på Google play