Tips til selvhjelp

Episode 2: Kan man bli verre av å gå i terapi?

podkast-mindfit-fbVi skal snart i gang med neste sending, så spør oss om det du lurer på. Husk ingen spørsmål er for små eller store.

En av lytterne spør: Kan man bli verre av å gå i terapi?

I denne sendingen fra 20. mai møter du Mindfits psykologspesialist Janne Ekeberg Amundsen og programleder Nils Heldal.


(klikk på bildet under for å høre på opptaket)Vi svarer på disse spørsmålene:

Spørsmål 1:
Hei! Jeg sliter veldig med helseangst og panikkangst. Har gått i behandling hos psykolog i litt mer enn 3 år nå, kognitiv terapi. Jeg føler at jeg ikke blir bedre heller verre. Jeg ser at en del har blitt bedre, men ikke noe når det gjelder angsten. Den er så forferdelig fysisk, og jeg tror ofte at jeg holder på å bli gal, føler at jeg mister fotfeste. Kan man bli verre av å gå i terapi?

Spørsmål 2:
Jeg har en sønn på 5 år som er ekstremt opptatt av meg, skal helst sitte oppå meg og ha oppmerksomheten min hele tiden. Han liker ikke faren sin, selv om han er verdens snilleste og mest omtenksomme pappa. Slik har det alltid vært, vi har sagt at det sikkert er en fase som vil gå over, men det blir bare verre. Hvordan “overbeviser” vi han om at han egentlig har en ganske ålreit pappa?

Kom ikke ditt spørsmål med? Vi har registrert alle innsendte spørsmål, og kanskje kommer det med i neste sending.

Har du spørsmål til vår neste sending?

Du kan sende inn spørsmål i kommentarfeltet nedenfor, eller anonymt ved å klikke her


Bli kvitt negative tanker  – last ned Mindfit nå: på App Store / på Google play