Personvern og vilkår

Personvern og vilkår

Sist oppdatert, 20. november 2020

Takk for at du besøker våre nettsider.

Disse personvernregler og vilkår gjelder for våre nettsider mindfitapp.no, og Mindfit app mobilapplikasjon som drives av Mindfit AS. Disse vilkårene gjelder for alle besøkende, brukere og andre som har tilgang til eller bruker tjenesten.

Personvern

Mindfit samler ikke inn personlig informasjon om deg som bruker av mobilapplikasjonen Mindfit app. All informasjon du registrerer, blir kun lagret på din mobiltelefon. 

Når du bruker våre tjenester:

  • Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg
  • Du blir ikke bedt om å registrere deg for å bruke våre tjenester
  • Personlig informasjon i denne sammenheng betyr identifiserbar informasjon om en person.

Ikke-personlig-identifiserbar informasjonsinnsamling og bruk

Vi kan samle inn ikke-personlig-identifiserbar informasjon om deg når du besøker eller bruker våre tjenester.

Statistikk / loggdata

Når du tar i bruk tjenesten, samler vi inn statistikk for å forbedre tjenester. Vi samler inn opplysninger som hvilken side du ser på, skjermstørrelse, nettleser eller hvilken mobilenhet du bruker og annen type brukerstatistikk.

Disse opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person.

Denne informasjonen blir benyttet til å generere statistikk for hvordan alle som besøker oss benytter våre nettsider.

  • Vi bruker tredjeparts tjenester som Google Analytics, til å samle, overvåke og analyserer denne type informasjon for å øke servicen og funksjonalitet.
  • Vi bruker også Facebook til å administrere annonser for produktene våre på Facebook og andre nettsteder eller plattformer.
  • Disse tredjeparts tjenesteleverandører har sine egne personvernsregler og vilkår på hvordan de benytter informasjonen.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker «cookies» for å samle inn informasjon. Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler – dette gjør du under innstillinger i din nettleser.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Lenker til andre sine nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av Mindfit AS. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted.

Mindfit AS har ingen kontroll over, og påtar seg ikke ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester. Du aksepterer at Mindfit AS ikke direkte eller indirekte er ansvarlig for skader eller tap som er påstått å være forårsaket i forbindelse med bruk av slikt innhold, varer eller tjenester.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser vilkårene og personvernreglene til tredjeparts nettsteder eller tjenester du besøker.

Kjøp og betaling Mindfit app

Mindfit app kjøpes og lastes ned via AppStore og Google play. Alle betalinger administreres og gjøres gjennom hhv. App Store og Google play. Du administrere dine kjøp der og godtar deres vilkår og betingelser før du kjøper Mindfit app.

Åndsverk

Tjenesten og dens opprinnelige innhold, funksjoner og funksjonalitet er og vil forbli den eksklusive eiendommen til Mindfit AS og deres lisensgivere. Tjenesten er beskyttet av opphavsrett, varemerke og andre lover i både Norge og utenlandske land.

Vårt varemerker kan ikke brukes i forbindelse med noen produkter eller tjenester uten skriftlig samtykke fra Mindfit AS

Ansvarsfraskrivelse

Tjenestene er tilgjengelige “Som-det-er”. Din tilgang til og bruk av tjenestene eller innholdet er på egen risiko. Du forstår og godtar at Tjenestene leveres til deg på en “Som-det-er” og “Som-tilgjengelig”.

Mindfit er ment som hjelp til selvhjelp

  • Mindfit app er et selvhjelpsverktøy som ikke erstatter behandling hos psykolog.
  • Verktøyet er ment å være en guide og motivator, slik at du lettere klarer å gjennomføre endringene du har bestemt deg for å gjennomføre.
  • Mindfit er inspirert av kognitiv terapi, positiv psykologi og EMDR, men også av den generelle kunnskap som finnes i psykologifeltet om kommunikasjon og terapiteknikker.

Gjeldende lov

Disse vilkårene skal styres og tolkes i samsvar med norsk lov.

Endringer

Vi kan oppdatere våre personvernregler og vilkår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye på denne siden, og er effektive når de er publisert her.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål vedrørende personvern og vilkår kan du kontakte oss her: Send e-post

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.