Personvern og vilkår

Personvern og vilkår

Sist oppdatert, 7. juli 2017

Takk for at du besøker våre nettsider.

Disse vilkår og personvernregler (“Vilkår”) gjelder for Mindfit app mobilapplikasjon og våre nettsider (“Tjenesten”) som drives av Mindfit AS (“oss”, “vi” eller “våre”).

Din tilgang til og bruk av Tjenesten er betinget av at du aksepterer og overholder disse vilkårene. Disse vilkårene gjelder for alle besøkende, brukere og andre som har tilgang til eller bruker tjenesten.

Åndsverk

Tjenesten og dens opprinnelige innhold, funksjoner og funksjonalitet er og vil forbli den eksklusive eiendommen til Mindfit AS og deres lisensgivere. Tjenesten er beskyttet av opphavsrett, varemerke og andre lover i både Norge og utenlandske land.

Vårt varemerker kan ikke brukes i forbindelse med noen produkter eller tjenester uten skriftlig samtykke fra Mindfit AS

Personvern

Mindfit samler ikke inn personlig informasjon om deg som bruker av Mindfit app. All informasjon du registrerer, blir kun lagret på din mobiltelefon. 

Personlig informasjon i denne sammenheng betyr identifiserbar informasjon om en person.

Når du bruker våre tjenester:

  • Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg
  • Du blir ikke bedt om å logge på for å bruke våre tjenester

Ikke-personlig-identifiserbar informasjonsinnsamling og bruk

Vi kan samle inn ikke-personlig-identifiserbar informasjon om deg når du besøker eller bruker våre tjenester.

Statistikk / Loggdata

Når du tar i bruk tjenesten, samler vi inn statistikk for å forbedre tjenester. Vi samler inn opplysninger som skjermstørrelse, nettleser eller hvilken mobilenhet du bruker, ditt mobil-operativssytems IP-adresse og annen type brukerstatistikk.

I tillegg bruker vi tredjeparts tjenester som Google Analytics, til å samle, overvåke og analyserer denne type informasjon for å øke servicen og  funksjonalitet. Vi bruker også Facebook til å administrere annonser for produktene våre på Facebook og andre nettsteder eller plattformer.

Disse tredjeparts tjenesteleverandører har sine egne personvernsregler og vilkår på hvordan de benytter informasjonen.

Lenker til andre sine nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av Mindfit AS. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted.

Mindfit AS har ingen kontroll over, og påtar seg ikke ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester. Du aksepterer at Mindfit AS ikke direkte eller indirekte er ansvarlig for skader eller tap som er påstått å være forårsaket i forbindelse med bruk av slikt innhold, varer eller tjenester.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser vilkårene og personvernreglene til tredjeparts nettsteder eller tjenester du besøker.

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker «cookies» for å samle inn informasjon. I nettleseren din kan du gå i innstillinger og velge selv om du ikke ønsker bruk av informasjonskapsler.

Ansvarsfraskrivelse

Tjenestene er tilgjengelige “Som-det-er”. Din tilgang til og bruk av tjenestene eller innholdet er på egen risiko. Du forstår og godtar at Tjenestene leveres til deg på en “Som-det-er” og “Som-tilgjengelig”.

Mindfit er ment som hjelp til selvhjelp

  • Mindfit app er et selvhjelpsverktøy som ikke erstatter behandling hos psykolog.
  • Verktøyet er ment å være en guide og motivator, slik at du lettere klarer å gjennomføre endringene du har bestemt deg for å gjennomføre.
  • Mindfit er inspirert av kognitiv terapi, positiv psykologi og EMDR, men også av den generelle kunnskap som finnes i psykologifeltet om kommunikasjon og terapiteknikker.

Gjeldende lov

Disse vilkårene skal styres og tolkes i samsvar med norsk lov.

Endringer

Vi kan oppdatere våre personvernregler og vilkår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye på denne siden, og er effektive når de er publisert her.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål vedrørende personvern og vilkår kan du kontakte oss her: Send e-post

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *