Spørsmål og svar

Vi er her for å hjelpe deg

Se om du finner svar på det du lurer på nedenfor.

Om Mindfit app

Mindfit er en forebyggende selvhjelpsapp som retter fokus mot mental trening. Mindfit hjelper deg med å finne styrken i deg selv ved å trene opp ditt tankemønster og positivt selvsnakk.

Mindfit er utviklet av psykolog, og er basert på anerkjente behandlingsmetoder som kognitiv terapi og positiv psykologi, i tillegg til generell kunnskap som finnes fra psykologifaget om kommunikasjon, selvledelse og terapiteknikker.

Kjernefunksjonaliteten til Mindfit er å utfordre dine negative tankemønstre og flytte oppmerksomheten over til det du mestrer og det du er takknemlig for. Det vil hjelpe deg å løse utfordringene dine, og gi deg mer tro på at du kan. Det påvirker måten du tenker og oppfører deg på.

Mindfit tilbyr funksjonalitet som humørsporing, journalføring, ulike teknikker til hjelp for å roe ned og reduserer stress blant annet.

Mindfit erstatter ikke behandling hos psykolog.

Hvem kan bruke Mindfit?

Verktøyet passer til alle typer mennesker som ønsker å styrke sin mentale helse og lære strategier for å redusere stress.

Vårt mål er å hjelpe deg med å finne styrken i deg selv. Tren opp tankemønsteret ditt, bli mer robust og få en bedre hverdag.

Mindfit passer også for mennekser som i visse perioder av livet sitt føler seg stresset, trenger motivasjon eller er nedstemt og mangler energi.

Hva koster Mindfit?

Du kan prøve Mindfit app gratis i 7 dager.Etter det kan du kjøpe Mindfit gjennom et måndelig, kvatalsvis og/eller årlig abonnement:

 • Pris per måned, kr 99,-
 • Pris per kvartal, kr 249,-
 • Pris per år, kr. 599,-

Du som bruker Mindfit kan få tilgang til produktet på følgende måte:

 • Gjennom betalt abonnement som gir tilgang til alt innhold: Du har tilgang til Mindfit så lenge abonnementet ditt er aktivt og løpende.
 • I forbindelse med abonnementet tilbyr vi gratis prøveperiode

Abonnementer fornyes automatisk til du sier opp og avslutter abonnementet.

Mindfit app kjøpes og lastes ned via AppStore og Google play. Alle betalinger administreres og gjøres gjennom appleverandøren. Du administrere dine kjøp der.

Hvordan kan jeg avbestille Mindfit?

Du avbestiller abonnementet gjennom din Google play eller AppStore konto. 

Alle kjøp administreres og betales gjennom din appleverandør.

For Apple App Store:

 1. Åpne innstillinger på telefonen
 2. Klikk på navnet ditt
 3. Velg «abonnementer»
 4. Velg Mindfit
 5. Klikk på «avslutt abonnement»

For Google Play:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Klikk på hamburgermenyen
 3. Velg «abonnementer»
 4. Velg Mindfit
 5. Klikk «avslutt»
Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor.

Når du bruker Mindfit app blir du ikke bedt om å registrere deg for å bruke våre tjenester. All informasjon du registrerer, blir kun lagret på din mobiltelefon, og vi har ikke innsyn i hvem du som bruker av applikasjonen er.

I vår personvernerklæringen kan du lese mer om hvilke personopplysninger vi bruker, hva vi bruker dem til og hvorfor vi gjør det.

Les mer om personvern

Spørmål?

Da gjerne kontakt om du har spørsmål. Du kommer enklest i kontakt med oss ved å sende en e-post: mindfit@mindfit.no