Referanser

Vi er veldig takknemlig for alle tilbakemeldinger vi har fått og får. Vi setter stor pris på dette og til alle tips vi får vedr produktforbedringer. 

Ove Heradstveit

Ove Heradstveit, psykolog og eier av nettportalen Hjelptilhjelp.no

Den gode omtalen av Mindfit var ganske enkelt fordi jeg har stor tro på appen deres. Jeg har sett på og vurdert mange apper over en periode, og synes at deres app skiller seg ut fra veldig mange andre apper på en positiv måte.

Har tro på at den kan være veldig nyttig for mange, da den åpner opp for mestringsperspektiv samtidig som den bidrar til at man kjenner seg forstått og anerkjent i forhold til de problemene som man registrerer inn. Dermed blir det som dere sier en “mini-psykolog”.


Tea-Agerup-psykologspesialist

Tea Agerup, psykologspesialist

Jeg anbefaler Mindfit til både venner og pasienter i min kliniske praksis som psykolog. Den kan hjelpe folk igjennom slitsomme faser eller med lettere problemer som konsentrasjonsvansker eller motivasjonsvansker i hverdagen.

I forhold til de som sliter med psykiske problemer som angst, depresjon eller utbrenthet fungerer den som en utmerket støtte utenfor terapitimene. I terapi er det egenarbeid som teller, og appen er flott innrettet til nettopp denne biten. Man kan også bli nysgjerrig på elementene som ligger i appen og fordype seg videre med for eksempel mindfulness, EMDR og kognitiv terapi.


Marit-Pettersen-

Marit Pettersen, Trondheim

Mindfit-appen har vært et verktøy i hverdagen som har vært til god hjelp for meg. Til å holde fokus på det positive når jeg har stått overfor utfordringer som har vært krevende. Den er alltid med og kan tas frem som en støttespiller når behovet melder seg. Der kan man samle de gode erfaringene og påminningene om at en er på rett vei. Om man ikke alltid husker på å registrere tingene der og da, får man alltid en liten reminder når telefonen slås på og appen dukker opp.

I tillegg til å ha appen på telefonen har jeg også “likt” Mindfit på Facebook, og der har jeg hatt stor glede av det som legges ut. Mange gode og nyttige lenker til artikler som alle og enhver kan ha god nytte av i hverdagen for å oppnå en god livskvalitet.


Mindfit-app-profil

Mann, 35 år fra Skien

Denne appen er egentlig svaret på mange problemer jeg har hatt hele livet. Jeg går så ofte i «skammekroken» og angrer på så mange rare ting jeg sier og gjør mot andre. Jeg tenker så ofte: Jeg er jo så rar… Men nå får jeg snudd trenden med å rette fokuset på bra ting.

Jeg har prøvd psykologer, gruppeterapi, kurs, sjelesorgssamtaler, venner, selvinnsikt, selvanklage og skam.. gått grundig i meg selv så mange ganger! Uten å komme noen vei. Mindfit forteller meg ikke hvor bra jeg er, hvor verdifull jeg er… eller fasiten på hvem jeg skal være. Den bare hjelper meg å hjelpe meg selv til å se at jeg duger. Både som venn, arbeidstaker og medmenneske.


Dette er et utdrag fra en e-post vi har mottatt fra en fornøyd bruker.
Vi har fått tillatelse til å dele e-posten med dere. Les hele e-posten her

Andre omtaler