HegnarKvinner

Omtale i HegnarKvinner, 26. mai 2014

HegnarKvinner

Fredag sist uke lanserte gründer og blogger Hilde Amundsen en ny app. Den har navnet “Mindfit” og er en motivasjonsapp, en slags lommepsykolog.

Ideén til Mindfit kom etter at Hilde selv gikk gjennom en tøff periode, og trengte motivasjon for å endre tankemønster, flytte fokus og sette grenser. Etter hvert som hun lærte seg metoder og teknikker som fungerte for henne, oppdaget hun at man kunne oppnå store endringer ved hjelp av små grep.

– Jeg ble inspirert til å lage appen fordi jeg selv var på jakt etter denne typen hjelp for en del år siden. Jeg fant ikke noen produkter som hjalp meg, så jeg har laget et produkt jeg selv har hatt behov for, og etter hvert oppdatet at mange har behov for, sier Hilde til HegnarKvinner.

Da Hilde fortalte folk hva hun hadde gjort for å få det bedre med seg selv, ble hun møtt med stor interesse.

Hilde Amundsen håper appen hennes kan gi andre en bedre hverdag.

– Alle jeg snakket med kunne fortelle at de hadde ting de også slet med – det var sånn det hele startet. Det er jo så mange som sliter. Hva med å lage noe som kan hjelpe flere?

Amundsen mener det er høy terskel for å faktisk søke hjelp, og at mange ønsker å klare seg selv.

– Ofte er det lange ventelister hos psykologer, og det var også en av grunnene. I tillegg er det sånn at ikke alle tenker at de skal søke hjelp, at man tror utfordringene ikke er «store» nok.

Les hele saken på HegnarKvinner

 

Medieomtale:

HegnarKvinner, 26. mai 2014

Forfatter

Omtale av Mindfit app

Kategori