3in.no

3in.no

Ideén til Mindfit kom da Hilde var gjennom en tøff periode og trengte motivasjon til å endre tankemønster, flytte fokus og sette grenser.

– Det hele startet med at jeg selv gikk gjennom en livskrise, og hadde veldig dårlig selvfølelse. Jeg leste mange selvhjelpsbøker, men fant ikke noe hjelp i dem. Til slutt ble jeg oppfordret av søsteren min, som er psykolog, til å oppsøke psykolog. Jeg oppfattet meg selv som en ressurssterk person, så det første som slo meg var, ”hæ? Skal jeg til psykolog”.

Etter hvert som Hilde lærte seg metoder og teknikker som fungerte for henne, oppdaget hun at man med enkle grep kan oppnå store endringer – bare man blir bevisst på hvordan man selv reagerer i utfordrende situasjoner.

– Jeg har lært meg å kjenne reaksjonsmønsteret mitt bedre, og bevisst jobbe for å endre dette. Det å sette grenser er noe jeg må øve på, og når jeg gjør det kjenner jeg umiddelbart etterpå at jeg får en reaksjon. Når denne reaksjonen oppstår jobber jeg med meg selv, og bruker teknikker som å snakke med meg selv.

Les hele artikkelen i 3in.no 

Medieomtale:

3in.no - 26/11-2014

Forfatter

Omtale av Mindfit app

Kategori