Spør psykologen

Du spør om det du lurer på og psykologen vår svarer deg. Med psykologspesialist Janne Ekeberg Amundsen og programleder Nils Heldal.

Spør psykologen


Velkommen til Mindfits podcast

Vi ønsker å gi noe tilbake og startet podcastserien “Spør psykologen med Janne & Nils”. Du spør om det du lurer på og psykologen vår svarer deg – med psykologspesialist Janne Ekeberg Amundsen og programleder Nils Heldal.

Her finner du alle episoder av Spør Psykologen:

Send inn spørsmål?

Vi svarer på alle mulig spørsmål. Vi ønsker at dette skal være så lavterskel som mulig, og du kan sende inn dine spørsmål anonymt i lenken under.


Om Janne Ekeberg Amundsen 

Janne er psykologspesialist med spesiell kompetanse på traumer og kriser. Hun er opptatt av at folk skal finne styrken i seg selv – hva som gir vekst og mestringsfølelse.

Hun har 20 års erfaring fra en rekke ulike fagområder som pedagogisk psykologisk rådgivning, rusbehandling og psykisk helsevern for barn og voksne. Hun har arbeidet mye med veiledning og undervisning både gjennom sitt arbeid som universitetslektor ved NTNU, psykologisk institutt og som veileder for ulike faggrupper innenfor psykisk helsevern.

I tillegg har hun bygget opp en privatpraksis der hun har vært tilknyttet anerkjente firma som TotalConsult og Psykologbistand AS.

Om Nils Heldal

Nils har lang erfaring innenfor media og musikkbransjen. Han har vært P3-sjef og radiodirektør i NRK, toppsjef i EMI Norge og leder for musikkfestivalen Pstereo i Trondheim. Nå jobber han som byråleder i Bennett Reklamebyrå.

Vi er veldig glade for å ha han med på laget – han er en meget kunnskapsrik og engasjert programleder.


Last ned Mindfit nå: på App Store / på Google play

2 kommentarer

 1. Anna

  Jeg lurer på hvordan jeg kan hjelpe min søster. Hun har depresjon og angst, og har av flere grunner flyttet inn hos meg og min samboer. Hun er i tidlig 20-årene, og går ikke på skole eller jobber. Hun sier hun vil ha jobb og leie et eget sted. Samtidig har hun ingen motivasjon for å gjøre tingene som må til for å få seg en jobb. Jeg prøver mitt beste på å motivere henne og sette små krav for henne til å gjøre små steg som på sikt kan føre til en jobb. Samtidig vet jeg ikke om det jeg gjør fungerer. Alle samtaler med henne ender opp som monologer fra min side, hvor hun enten ikke svarer eller svarer ja/nei. Har dere noen råd til nære pårørende som vil hjelpe personen i riktig retning?

  1. Mindfit

   Hei Anna,
   Vi har nå besvart dine spørsmål i to episoder:
   https://soundcloud.com/mindfitapp/17-spor-psykologen
   https://soundcloud.com/mindfitapp/18-spor-psykologen (her har vi kommet med et oppfølgingssvar)

   Håper dette er til hjelp for deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.