Gode tilbakemeldinger som setter spor
Publisert: 26 sep, 2014

Vi er veldig takknemlig for alle tilbakemeldinger vi har fått og får.

For noen dager siden mottok vi en tilbakemeldings som satte spor. Den gir oss også et innblikk i hvordan du kan bruke Mindfit. Vi har fått tillatelse av personen som sendte oss tilbakemeldingen om å dele den med dere. Vi respekterer at han ikke ønsker å bli eksponert med navn, og derfor er e-posten anonymisert.

Mann 35 år fra Skien

Jeg har hatt stor nytte av appen. Jeg installerte den for noen uker siden, straks da jeg oppdaget den. For noen år siden jobbet jeg som IT-konsulent og mottok telefoner fra frustrerte ansatte. Jeg følte at det var mange sure kunder! Det ødela dagene mine. Men, så startet jeg med å registrere tilbakemeldingene jeg fikk på to lister: De kjipe, sure for seg. Og de positive, vennlige, tålmodige og hyggelige for seg. Gjett hvilken liste som ble full først? Ja den positive lista vant! Med meget god margin.

Det skjedde også noe med fokuset mitt mens jeg registrerte. Jeg lærte å se hvor mange hyggelige kunder vi hadde. Og de var jo så fantastiske! Derfor vet jeg at dette er en riktig metode. Dette trikset lærer en å se på det som gir en energi og glede til å fortsette fremad i livet. Jeg kjøpte derfor Mindfit i samme øyeblikk som jeg oppdaget den.

Med Mindfit-metoden har jeg funnet noe å feste fokuset på. Ting jeg mestrer. Det konkretiserer det at jeg mestrer, det er jo helt fantastisk! Jeg får energi og glede, troen på meg selv. Hjertens takk for Mindfit.

Jeg skulle helst oppdaget Mindfit for lenge siden. Jeg liker så godt den delen der jeg kan skrive at jeg har gjort noen glad. Tror dette er den viktigste funksjonen vi mennesker kan ha. Nemlig å løfte hverandre. Noe jeg har vært altfor lite bevisst på.

Jeg prøvde det med en kamerat, jeg sendte han en e-post med takk for at han er den han er. Og jeg hadde aldri trodd at noen hadde så mye godt å si om meg. Han ga meg så mange fine ord tilbake! Så lite det skulle til fra min side… Jeg tror på at man må elske sin neste for å kunne elske seg selv. Og elske seg selv for å kunne elske sin neste. Men hvor skal man begynne? En god start er jo, atter igjen, – Mindfit!  

Denne appen er egentlig svaret på mange problemer jeg har hatt hele livet. Jeg går så ofte i “skammekroken” og angrer på så mange rare ting jeg sier og gjør mot andre. Jeg tenker så ofte: Jeg er jo så rar… Men nå får jeg snudd trenden med å rette fokuset på bra ting.

Jeg har prøvd psykologer, gruppeterapi, kurs, sjelesorgssamtaler, venner, selvinnsikt, selvanklage og skam.. gått grundig i meg selv så mange ganger! Uten å komme noen vei. Mindfit forteller meg ikke hvor bra jeg er, hvor verdifull jeg er… eller fasiten på hvem jeg skal være. Den bare hjelper meg å hjelpe meg selv til å se at jeg duger. Både som venn, arbeidstaker og medmenneske. Håper dere får det bra til med Mindfit!

Tusen hjertelig takk sier nå vi – dette er hvorfor vi jobber med Mindfit 🙂 Les mer om Mindfit her.

Prøv gratis i 7 dager!

Last ned Mindfit app

Tren opp tankemønster ditt, bli mer robust og øk hverdagsgleden.

Logo app store
Mindfit app