Tips til selvhjelp

Episode 50 Om mobbing, grue seg til skolestart, EMDR og kreft

Episode 50 – Spør psykologen:

Tema denne episoden handler om mobbing, EMDR og kreft.

En av lytterne våre skriver:
Jeg er 16 år og har lite håp for fremtiden. Jeg føler meg ikke bra nok og føler ikke at jeg mestrer ting. Jeg gruer meg veldig til videregående, mest til å treffe nye folk. Jeg er ikke flink i sosiale sammenhenger og tenker at jeg ikke kommer til å «klare meg» og få et bra liv hvis jeg ikke en gang klarer å snakke med fremmede på ny skole. Hva skal jeg gjøre?

Du får også høre om traumebehandlingen EMDR kan ha noe nytte når man har fått kreft.

Hør rådene til Janne & Nils

Med psykologspesialist Janne E. Amundsen og programleder Nils Heldal.

 


Har du spørsmål til vår neste sending?

Kom ikke ditt spørsmål med? 

Vi har registrert alle innsendte spørsmål, og kanskje kommer det med i neste sending.


Mindfit hjelper deg å flytte fokus! Last ned nå: på App Store / på Google play