Tips til selvhjelp

Du spør om det du lurer på - psykologen vår svarer deg. Med psykologspesialist Janne E. Amundsen og programleder Nils Heldal

Episode 39: Om anorexi og dårlig selvfølelse

fb-spor-001Episode 39 – Spør psykologen:

Tema denne episoden handler om anorexi og dårlig selvfølelse.

En av lytterne skriver (utdrag)
Jeg sliter ekstremt med dårlig selvfølelse. Jeg går konstant rundt og tenker hva andre venner og bekjente tenker om meg og alt jeg har sagt. Når jeg har vært med en gruppe mennesker, kan jeg spille hele møtet om igjen i hodet, og ende med ” æsj, så teit du er”. Det er ufattelig slitsomt som dere sikkert forstår.

Jeg vil så veldig gjerne av og til bare kunne tenke ” samme faen”. Når ting virkelig er samme faen. Jeg kontakter dere fordi jeg gjerne vil ha noen tips og veiledning, jeg går snart på veggen. Jeg kommer til å ødelegge for meg selv, hvis ikke jeg begynner å endre tankemønster.

Hør rådene til Janne & Nils.

Med psykologspesialist Janne E. Amundsen og programleder Nils Heldal.


Har du spørsmål til vår neste sending?

Kom ikke ditt spørsmål med? 

Vi har registrert alle innsendte spørsmål, og kanskje kommer det med i neste sending.


Mindfit hjelper deg å flytte fokus! Last ned nå: på App Store / på Google play