Mindfit hjelper deg å nå dine mål

mine fine ting-norsk

(Read this in English)

Du har kanskje allerede både en treningsapp og en kostholdsapp. Nå kan du få din personlige coach i lomma.

Mindfit gir deg teknikker som motiverer deg til å endre tankemønster, sette deg mål og nå dem. 

Det er lett å bli fastlåst i negative tanker og følelser om seg selv når man møter motstand eller går gjennom en tøff periode – er stresset, mangler energi eller er deprimert.

  • Mindfit hjelper deg å flytte fokus fra negative tankemønster og lav selvfølelse, til større mestringsfølelse og positive tanker om deg selv.
  • Mindfit hjelper deg å bli bevisst ditt problemområde og få innsikt i hva som hindrer deg i å endre på dette.
  • Endring består av både oppturer og nedturer, og du får tilgang til ulike verktøy som kan hjelpe deg når utfordringen er der. Dette er verktøy som psykologer bruker, alt fra pusteøvelser til oppmerksomhetstrening.

Sagt om Mindfit på App Store og Google Play:

«Mindfit hjelper deg å fokusere på det positive og takle det negative. Merker stor forskjell på kun 3 uker.»

«Konkrete og lett gjennomførbare tips. Påminnelse hver dag om å finne noe positivt, gjør at man faktisk klarer å fokusere på det. Å sette seg mål gjør det lettere å skape den endringen man ønsker.»

«Det man gir oppmerksomhet, det vokser. Super app til hjelp for å sette fokus på mestring, og de små gleder i hverdagen.»

Forskning viser at det å utøve takknemlighet og fokusere på positive hendelser i livet effektivt øker lykke og reduserer depresjon. Det reduserer blant annet negative følelser og hjelper oss å håndtere vanskelige tider.

Mindfit er blant annet utviklet på bakgrunn av dette: I endringsarbeidet vil det å journalføre positive hendelser og mestringsopplevelser hjelpe deg å holde motet oppe, og se at du er på rett vei.

Mindfit er designet slik at den simulerer noen av de spørsmål og teknikker en psykolog vil bruke i sitt første møte med de som søker hjelp. Flere psykologer anbefaler nå Mindfit til sine pasienter!


Last ned Mindfit app: på App Store / på Google play 


mindfit

Programmet er delt inn i tre områder:

1) Fortell om deg selv

Her skal du kartlegge situasjoner, følelser og tanker – slik at du blir mer oppmerksom på hvordan du reagerer når du står ovenfor en utfordring. Hva som er dine hindringer, og hvordan du kan løse dine utfordringer på en annen måte.

2) Registrere noe fint

En viktig del av dette programmet er å registrere positive opplevelser og erfaringer. Erfaringsvis trenger mange hjelp med å snu det negative til det positive. Det å flytte fokus over til det du mestrer vil hjelpe deg i løsning av dine utfordringer.

3) Hjelpeteknikker

Her har vi samlet ulike teknikker du kan benytte når du står i en utfordrende situasjon. I tillegg kan du sette deg mål, og registrere dine framskritt.

Hvem passer dette for?

Programmet passer til alle typer mennesker som i gitte situasjoner, eller visse perioder i livet føler seg stresset, trenger motivasjon eller er nedstemt og mangler energi.

Les intervju og se innslag på God Morgen Norge

Mindfitapp-skjermbilde


Mindfit hjelper deg til å få en bedre hverdag! Last ned Mindfit – på App Store / på Google play


 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>